Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

VIIKOTTAINEN LEGACY KOULUTUS

Viikottaisen Legacy-Koulutuksen tavoitteena on jokaisen henkilökohtainen elämänlaadun parantaminen. Koulutuksemme aloittaa ja auttaa saattamaan loppuun kokonaisvaltaisen muutosprosessin elämässäsi. Muutos voi kohdistua niin uraasi, ihmissuhteisiisi, terveyteesi tai kykyysi hoitaa tai havaita energioita. Koulutuksen tarkoitus ei ole tehdä kaikista hoitajia tai henkisiä opettajia, vaan auttaa jokaista parantamaan elämäänsä ja olemaan onnellinen.

Viikottaisen koulutuksen, kuten kaiken muunkin toimintamme tavoite on auttaa ihmisiä löytämään oma tiensä valaistumiseen. Kuten todellista henkistä kehitystä, myöskään valaistumista ei kokonaisuutena voi opettaa, mutta kokemuksia ja oivalluksia voi siirtää. Näin aitoa henkisen kehityksen ja valaistumisen saavuttamista voi helpottaa. Viikottaisen Legacy-koulutuksen tavoite on saada opiskelijoille mahdollisimman laaja kirjo valaistumisen kokemuksia, joiden avulla jokainen voi tehdä oman oivalluksensa.

Olennainen osa koulutusta on tilan antaminen opiskelijalle, jotta tämä saa kehittyä juuri sellaiseksi kuin hänen potentiaalinsa mahdollistaa. Koulutuksen tärkeintä antia on vastuun ottaminen omasta itsestä ajattelevana, toimivana ja tuntevana yksilönä, jonka kaikki toimet vaikuttavat oman itsen lisäksi kaikkialle ympäristöön. Oivalluksien saaamista autetaan erilaisilla harjoituksilla ja menetelmillä, mutta oppilasta rohkaistaan jatkuvasti rikkomaan nämä "kaavat" ja löytämään oma ainutlaatuinen tapansa olla ja toimia. Legacy-koulusta ei valmistu kahta samanlaista auttajaa, koska jokainen ihminen on yksilöllinen ja kehittyy näiden yksilöllisten ominaisuuksiensa mukaiseen huippuun.

Jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa koulutukseen kertomalla, mitä itse haluaisi oppia. Pyrimme muodostamaan koulutuksesta demokraattisen opiskelun kokemuksen, jossa jokainen myös tuo omalta osaltaan jotain koulutukseen. Jokainen voi siis jakaa myös omia tapojaan, joilla on päässyt omiin sisäisiin energioihinsa käsiksi. Tällä tavoin jokainen oppii mahdollisimman monta eri tapaa löytää sisäisen voimansa ja yhteyden sielunenergiaansa. Tätä kautta on helpompaa löytää oma tapansa olla jatkuvasti läsnä.

Itse tarjoamme käyttöön oman tietämyksemme ja kokemuksemme elämänlinjasta, sielunyhteydestä, ykseydestä ja alkulähteen energioista sekä sen, kuinka näitä energioita käytetään hoitaessa itseä ja muita. Syvemmän ymmärryksen tarjoamme 4-päiväisillä Legacy-intensiivikurssillamme.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873