Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

LUOVUUSKOULUTUS

Moni aikuinen ihailee lapsen energisyyttä. Hän ihmettelee, mihin kaikki tämä energia on hänestä itsestään kadonnut. Onneksi jokainen aikuinen voi saada uudelleen takaisin tämän sisäisen voimavaran. Lapsen energisyys kumpuaa luovuudesta. Lapsi ei säästele luovuuttaan esim. taiteeseen, vaan hän tekee elämästä taidetta. Luovuus on sisäinen voimavara, jota tarvitaan kaikissa elämäntilanteissa. Luovuuden avulla jokapäiväinen elämä on innostavaa. Luovuus jokapäiväisessä elämässä tekee jokaisesta hetkestä ihmeellistä. Jokainen arkinenkin asia voidaan kokea joka hetki uudelleen. Kun aikuinen oppii kanavoimaan luovuutta arkeen, siitä katoaa tylsyys ja yksitoikkoisuus.

Luovuuskoulutuksessa opit löytämään luovuuden itsestäsi. Tätä kautta saat käyttöösi sisäistä voimaasi, sitä energiaa, mikä tekee lapsestakin niin energisen. Luovuuden kautta elämä, ihan jokapäiväinen arkikin, saa uusia ulottuvuuksia. Opit jättämään vanhan painolastin taaksesi ja aloittamaan puhtaalta pöydältä. Opit ottamaan elämän vastaan sellaisena kuin se tulee.

Luovuuskoulutus hyödyttää kaikkia. Siitä saa jokainen ihminen energiaa ja uusia ulottuvuuksia jokapäiväiseen elämään. Myös taiteita harrastavat tai ammattitaiteilijat hyötyvät luovuuskoulutuksesta. Sen kautta oppit kanavoimaan luovuuttasi uudella tavalla työhön, harrastuksiin ja ihmissuhteisiin. Myös kuva itsestä muuttuu, kun vanhat toiminta-, ajatus- ja tunnemallit muuttuvat.

ARKEEN ELINVOIMAA JA UUTUUDENVIEHÄTYSTÄ!
Ryhmätunnit 35 eur/kk, 1 h/vko
Yksityistunnit 60 eur/h


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873