Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

SISÄISEN VOIMAN WORKSHOPIT

Sisäinen voima ohjaa meistä jokaista tekemään sydämemme mukaan. Sen sijaan, että toimisimme sen mukaan, mitä luulemme, että meidän pitäisi tehdä, TEEMME SEN MITÄ TODELLA HALUAMME JA TARVITSEMME. Sisäisellä voimalla siis tarkoitetaan voimaa, joka sallii ihmisen olevan itselleen uskollinen. Kun ihminen on itselleen uskollinen, hän toimii sisäisen äänensä ohjaamana ja toteuttaa unelmiansa jokapäiväisessä arjessa olosuhteista riippumatta.

Sisäisen voiman workshopissa vapaudut menneisyydestäsi. Päästät irti sellaisista tunteista, ajatus- ja käyttäytymismalleista, jotka estävät tai hidastavat sinua toteuttamsta itseäsi ja olemasta onnellinen. Opit kanavoimaan sisäistä voimaasi fyysiselle tasolle asti, niin, että unelmasi toteutuvat eivätkä jää vain ajatusten ja aikeiden tasolle. Sisäisen voiman workshopissa löydät sisäisen jumalattaresi/jumalasi, joka luo oman elämäsi uudelleen sellaiseksi, kun sinä itse haluat.

Sisäisen voiman workshop kestää viikonlopun (perjantai-illasta sunnuntai iltapäivään). Workshopiin kuuluu energiahoitoa, joogaa ja meditaatiota. Tärkeä osa workshopia on tunnesolmujen avaaminen ja sisäisen voiman kanavoiminen taiteeseen (tanssi, laulu ja kuvataiteet) yhdistetyn energiahoidon avulla. Sisäisen voiman workshopiin osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta taiteista, joogasta, meditaatiosta tai energiahoidosta. Ainoa, mitä tarvitset on avoin mieli.

Sisäisen voiman worksop maksaa 250 euroa. HIntaan sisältyy ohjelman lisäksi 6 ateriaa, virvokkeet sekä majoitus.

Annamme myös sisäisen voiman yksityistunteja 60 eur/h.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873