Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

KOULUTUSTEN AIKATAULUT JA HINNAT

LEGACY KOULUTUS

Jatkuva koulutus
Legacy-koulutusta järjestetään jatkuvana koulutuksena 3 tuntia viikossa Helsingissä. Koulutus tapahtuu Pikku-Huopalahdessa, osoitteessa taavetinaukio 3 joka sunnuntai klo 12-15. Koulutuksen hinta on 60 euroa/kuukausi. Jatkuva koulutus alkaa 4.4.2010.

intensiivikurssit
Legacy järjestää myös 4-päiväisiä intensiivikurseja 5 kertaa vuodessa. Kurssien hinta on 400 euroa/kurssi. Kursseilla opetellaan sielunyhteyden saavuttamiseta ja sen tuomista arkielämään. Jokaista opiskelijaa ohjataan yksilöllisesti oman etenemistahdin ja aiemman osaamisen mukaan. Kurssit ovat erittäin tiivis ja voimakas paketti henkisyyttä.
Seuraavat kurssit järjestetään:

Espoossa 11.-14.2.2010 (to-su) klo 8-18 joka päivä


Luovuuskoulutus

Tee jokapäiväisestä elämästäsi taidetta! Saat enemmän energiaa jokaiseen päivään ja tasaisen harmaa arki saa uutta väriä.


Sisäisen voiman workshopit

Löydä sisäinen voima itsestäsi ja löydä voimaa toteuttaa unelmasi! Hinta 250 euroa sisältää opetuksen, majoituksen (Espanjassa) ja 3 ateriaa päivässä. Seuraavat sisäisen voiman workshopit järjestetään seuraavasti:

Aikataulut vuodelle 2010 ovat vielä auki. Jos sinulla on ryhmä, joka kaipaa tällaista koulutusta, voit ehdottaa ajankohtaa.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873