Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

KOULUTUS JA KURSSIT

Järjestämme kursseja, joilla opiskellaan oman todellisuuden muuttamista tietoisesti sekä energiahoitoa.
Kursseillamme opit meditaatioita, jotka valjastavat sielunenergiasi omaan käyttöösi. Opit tuomaan sielunenergian myös fyysiselle tasolle ja arkielämään asti. Tällöin saavutat sellaisen hyvinvoinnin tason, joka vain kasvaa jatkuvasti. Löydät olotilan, jossa olet parantavissa energioissa koko ajan sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti etsimään niitä meditoimalla. Meditoimalla voit syventää tätä tilaa ja nopeuttaa sielunenergiasi kasvamista.

Opit myös auttamaan muita löytämään yhteyden omaan sielunenergiaansa energiahoidon avulla. Lisäksi opit, kuinka alitajunta saadaan edesauttamaan paranemista sen sijaan, että se olisi tiellä ja pitäisi kiinni vanhoista peloista tai muista energioita tukkivista muistoista.

Kurssitarjontaamme kuuluu:

  • Legacy koulutus - Löydä oma tiesi valaistumiseen. Opi hoitamaan itseäsi ja muita
  • Viikottainen Legacy-koulutus - Kokoonnumme joka sunnuntai oppimaan tapoja edistämään henkistä ja fyysistä hyvinvointiamme
  • Luovuuskoulutus - löydä luovuutesi ja vapaudu rajoitteistasi
  • Sisäisen voiman workshopit - Löydä muutosvoima sisältäsi ja anna sisäisen voimasi loistaa


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873