Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

KEHOTERAPIA

Kehoterapia on pehmeätä manipulaatiota, hierontaa, keinuttelu- ja kalvotekniikoita yhdistävä hoitomuoto, jolla saadaan nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia kehon virheasentojen ja kiputilojen korjaamisessa. Erittäin miellyttävä, tehokas ja lempeä fyysinen hoitomuoto. Toimii mainiosti selkä-, lonkka-, niska-hartia yms. fyysisiin vaivoihin, joita esimerkiksi toimistotyö aiheuttaa.

Kehoterapia perustuu mm. Osteopatiaan, Thaihierontaan ja Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873