Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

KAUKOHOITO

Legacy-hoitoa voidaan tehdä myös kaukohoitona. Samoin kuin lähihoitona tehtävässä Legacy-hoidossa, kaukohoidossa hoidetaan kaikkia hoidettavan energiatasoja sieluntasolta fyysiseen tasoon saakka. Oireiden taustalla oleva(t) syy(t) selvitetään ja muokataan hoidettavan hyvinvointia edistävään muotoon. Muutos tapahtuu hoidettavan kaikilla energiatasoilla, ja on siksi vaikutuksiltaan tehokas ja useinmiten pysyvä. On erittäin tärkeää, että hoidossa hoidetaan aina syvin taso, jolla ongelma esiintyy, ongelman juurisyy. Vain tällä tavalla on mahdollista saavuttaa pysyviä tuloksia. Muussa tapauksessa energiatukos valuu takaisin alemmille tasoille ja fyysiseen kehoon aina uudestaan ja uudestaan. Tämän vuoksi Legacy-hoidossa hoidetaan aina ongelmat sieluntasolta fyysiseen kehoon asti sekä yhdistetään hoidettava ykseyden energioihin.

Kaukohoito on yhtä tehokasta kuin lähihoito. Kaukohoito voi olla jopa lähihoitoa tehokkaampaa mm. silloin, kun hoidettavalle on jostakin syystä helpompaa olla omassa kodissaan.

Kuten Legacy-hoidolla, myös Legacy-kaukohoidolla saadaan parannettua hoidettavan elämänlaatua. Hoidettavan elämänlaatu paranee, kun hän oppii olemaan onnellinen arkielämässään, vapaana niistä ajatus-, tunne,- ja käyttäytymismalleista, jotka estävät tai hidastavat hänen henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan ja kehitystään.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873