Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

JOOGA JA MEDITAATIOLegacy-jooga on energiakeskuksien avaamiseen ja sisäisen voiman vahvistamiseen keskittyvä jooga. Siinä yhdistyvät perinteiset jooga-asanat ja vuosien kokemus energiakehon hoitamisesta. Joogan avulla hoidat ja ennaltaehkäiset stressiä, unettomuutta, monia kroonisia vaivoja (esim. lihas- ja nivelongelmia, selkä-, niska- ja hartiaseudun kivut) sekä tauteja (mm. verenpainetauti, diabetes ja astma). Jooga ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta tuo uutta myös asiaan perehtyneille. Joogaryhmiä perustetaan tarpeen mukaan eri tasoisille- ja kuntoisille. Jos sinulla on jo koossa ryhmä (noin 10 henkilöä) iältään, kunnoltaan ja tavoitteiltaan, ota yhteyttä ja perustetaan teille oma ryhmä!

Meditaatiossa hoidat henkisen ja fyysisen kehon tasapainoa keskittymällä henkisestä painolastista vapautumiseen. Meditaation jälkeen on rentoutunut, vapautunut ja voimakas olo. Meditaation avulla hoidat tehokkaasti esim. unettomuutta, stressiä ja erilaisia tunnesolmuja. Meditaation avulla tuot arkeesi hyvinvointia ja levollisuutta. Kroonikkopotilaat (henkiset ja fyysiset stressi- ja kiputilat) saavat lievitystä meditaatiosta vaivoihinsa. Meditaatio myös toimii vaivoja ennaltaehkäisevänä menetelmänä. Legacy-meditaatio ei vaadi aikaisempaa kokemusta meditaatiosta, mutta antaa paljon myös kokeneemmalle harjoittajalle. Myös meditaatioryhmiä voidaan perustaa erilaisia tavoitteita varten, esim. unettomuus-, stressinhallinta, fyysisen ja/tai henkisen hyvinvoinnnin ryhmä, painonhallinta, tupakasta vieroittuminen yms. Kokoa samaa tavoitetta tavoitteleva ryhmä, ja ota yhteyttä!

Hinnasto
Jooga ryhmätunti 1 h/vko, 35 eur/kk
Joogan ryhmätunti 1h/vko, 60 eur/kk sisältäen yksilöllisen joogaohjelman
Joogaohjelma kotiharjoitteluun 60 eur
Joogan yksityistunti 60 eur
Meditaatio 35 eur/kk, 1 h/vko
Meditaation yksityistunti 60 eur/h


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873