Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

IHMISEN ENERGIAKENTTÄ

Ihmisen energiakenttä jakautuu seuraaviin tasoihin
  • Sieluntaso
  • Elämänlinja
  • Aura ja energiakeskukset
  • Fyysinen keho

Energiakeho on osittainen eriytyminen universaalista energiasta. Osittainen siten, että fyysinen keho on kaikkein eniten irti ykseydestä ja sieluntaso täysin yhtä universaalin energian kanssa. Siksi henki voi jakautua tai yhtyä toiseen. Fyysinen keho, aura ja syvemmät energiakehot ovat kokonaisuus, jossa reaktiot tapahtuvat kaksisuuntaisesti: fyysisestä sieluntasoon ja päinvastoin. Yleensä vaikutukset tosin ovat voimakkaammat sieluntasolta fyysiseen päin kuin toiseen suuntaan. Seuraavat kuvaukset ihmisen aurasta ja chakroista on todellisuutta melko hyvin kuvaava, yksinkertaistettu malli. Todellisuudessa auran ja energiakeskusten toiminta on monimutkaisempaa ja toiminnot ovat päällekäisempiä. Malli on luotu selkeyttämään auran toimintaa ja helpottamaan energioiden havaitsemisen herkkyyden kehittämistä. Kun herkkyys kehittyy ja alat havaita energioita näkemällä, tuntemalla, kuulemalla tiedostamalla tai jollain muulla tavalla, muuttuu malli tarpeettomaksi. Aluksi on kuitenkin helpompi opetella tuntemaan asioita mallin kanssa.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873