Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

HOITOTAPAHTUMA

Hoidossa hoidettava makaa hoitopöydällä vaatteet päällä. Hoito kestää noin tunnin. Ensimmäiset kerrat saattavat viedä hieman pidempään. Hoitaja koskee käsillään hoidettavaa tai liikuttaa käsiään hoidettavan kehon lähellä. Toisinaan myös erilaisia vipuamis- ja keinutustekniikoita käytetään. Tietyissä tapauksissa hoitaja ohjaa hoidettavan syvään meditatiiviseen tilaan ja keskustelee tämän kanssa. Lopputuloksena on kirkas ja rentoutunut olotila.Hoidossa voi tuntua kihelmöintiä, lämpöä tai kylmää. Joskus ihmiset kokevat voimakkaita tunteita, kun kauan padotut tunteet pääsevät lopulta irti. Toiset eivät koe tunteiden vapautumista mitenkään. Kokemus on kaikille yksilöllinen ja kokemukset hoitojen välilläkin ovat yksilöllisiä. Hoidon jälkeen on yleensä hyvä juoda vettä, koska hoito saa kuona-aineet liikkeelle. Veden juominen auttaa kehoa puhdistumaan irronneista kuona-aineista ja tehostaa hoidon vaikutuksia.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873