Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

ENERGIAT

Terveessä ihmisessä virtaa energiaa jatkuvasti. Tämä energia on ympärillämme muodostaen energiakentän, eli auran. Kun auraan tulee tukoksia, tulee vastaavalle alueelle fyysiseen kehoon tai mieleen ongelmia. Tällöin syntyy joko fyysinen tai henkinen vaiva tai alttius onnettomuudelle. Näitä vaivoja voidaan hoitaa hoitamalla energiakenttää. Kun energia saadaan virtaamaan pysyvästi, paranee hoidettava ja alttius onnettomuudelle poistuu.

Energiakentässä on useita tasoja. Nämä tasot vaikuttavat kaikki toisiinsa. Yleensä kuitenkin siten, että henkisempi taso vaikuttaa enemmän fyysisempään tasoon. Alitajunta vaikuttaa voimakkaasti kaikilla energiatasoilla. Tämän vuoksi voimakkainkaan energiahoitaja, joka ei osaa työskennellä alitajunnan kanssa ei välttämättä saa pysyviä tuloksia aikaiseksi. Kun alitajunta valjastetaan työskentelemään hoidettavan puolesta, eikä tätä vastaan, saadaan aikaiseksi pysyviä muutoksia energiakenttään.

On erittäin tärkeää, että hoidossa hoidetaan aina syvin taso, jolla ongelma esiintyy, ongelman juurisyy. Vain tällä tavalla on mahdollista saavuttaa pysyviä tuloksia. Muussa tapauksessa energiatukos valuu takaisin alemmille tasoille ja fyysiseen kehoon aina uudestaan ja uudestaan. Tämän vuoksi Legacy-hoidossa hoidetaan aina ongelmat sieluntasolta fyysiseen kehoon asti sekä yhdistetään hoidettava ykseyden energioihin.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873