Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

ALITAJUNTA

Ihminen luo koko ajan omaa todellisuuttaan omilla ajatuksillaan. Ajatuksemme kutsuvat tietynlaisia tapahtumia luoksemme. Legacy-hoidon tarkoitus on parantaa hoidettavan elämää saattamalla hoidettava henkisesti sellaiseen tilaan, että tämä voi itse muokata omaa todellisuuttaan tietoisesti. Hoidossa työskennellään alitajunnan kanssa poistaen alitajunnasta tunnemuistoja, ajatus- tai käyttäytymismalleja, jotka estävät hoidettavaa olemasta onnellinen ja/tai muokkaamasta omaa todellisuuttaan tietoisesti. Samalla opetetaan alitajuntaa positiiviseen työskentelyyn.

Keinoina ovat energian muokkaaminen sekä keskustelu alitajunnan kanssa hoidettavan ollessa syvärentoutuneessa tilassa. Kun hoidettava on meditatiivisessa tilassa, on mahdollista vaikuttaa pelkoihin, jotka estävät meitä saavuttamasta potentiaaliamme, muokkaamasta tietoisesti omaa todellisuuttamme tai olemasta terveitä.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873