Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

LEGACY-HOITO

Legacy-hoito on energiahoito. Legacy-hoidolla saadaan parannettua hoidettavan elämänlaatua. Hoidettavan elämänlaatu paranee, kun hän oppii olemaan onnellinen arkielämässään, vapaana niistä ajatus-, tunne,- ja käyttäytymismalleista, jotka estävät tai hidastavat hänen henkistä hyvinvointiaan ja henkistä kehitystään.

Legacy-hoito on merkittävä apu elämämmuutoksissa. Legacy-hoidosta ja myös Legacy-kursseilta saatava apu helpottaa sellaisten elämäntilanteiden kohtaamista, jotka muutoin vaatisivat valtavaa henkistä ja fyysistäkin voimanponnistusta. Hoidolla muokataan elämänmuutosta estäviä ja hidastavia sisäisiä malleja sellaisiksi, että ne edistävät muutosta.

Legacy-hoidolla voidaan hoitaa mitä tahansa vaivaa. Kaikki ongelmat hoidetaan auttamalla hoidettavaa muuttamaan todellisuuttaan siten, että ongelmia aiheuttava syy poistuu. Jos esimerkiksi henkilö kokee stressiä hankalasta ihmissuhteesta, hoidetaan tapa, jolla ihmissuhde kohdatan sellaiseksi, ettei se enää aiheuta stressiä.

Legacy-hoito voi helpottaa kipuja, nopeuttaa paranemista useissa vaivoissa, poistaa riippuvuuksia, poistaa stressiä.

Legacy-hoidolla on saatu hyviä ja pysyviä tuloksia mm. seuraavien hoidossa:
Henkiset vaivat

  • Hankalat ihmissuhteet, Pelkotilat, Paniikkihäiriö
  • Väsymys, uupumus, stressi, masennus
  • Riippuvuudet (tupakka, alkoholi, sokeri tms.)
Fyysiset vaivat
  • Krooniset selkä-, niska-hartia-, lonkka-, jalka-, polvi- yms. kivut
  • Astma, migreeni, verenpaine, ihottumat, allergiat
,


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873