Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA

Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä PARANNA MAAILMAA 15 SEKUNNISSA - HEALING THE WORLD IN 15 SECONDS.

Tämä on viesti sinulle tärkeä henkilö. Sinä voit muuttaa asioita!

Tiesitkö, että kun yksi apina eristetyllä saarella tekee keksinnön ja opettaa sen 100 ystävälleen, apinat toisella eristetyllä saarella oppivat saman asian kollektiivisesti ilman, että kukaan opettaa heitä.

Tätä kutsutaan sadannen apinan ilmiöksi.

Lisätietoa:
Wikipedia hundreth monkey
Worldtrans hundreth monkey

Käytännössä sama ilmiö esiintyy ihmispopulaatiossakin. Esimerkiksi monet suuret keksinnöt tehdään yhtäaikaisesti eri puolilla maailmaa. Tästä saimme ajatuksen. Jos ihmiset ympäri maailmaa käyttäisivät joka päivä 15 sekuntia samaan aikaan maailman parantamiseen, maailma todella muuttuisi. Voit tehdä tämän täysin omalla tavallasi. Voit Meditoida, rukoilla, tehdä affirmaatioita. Tärkeintä on pyrkimys maailman parantamiseksi ja yhtäaikainen tekeminen.

Tätä me ehdotamme:
Joka päivä klo 10 aamulla käytä hetki maailman parantamiseen. 15 sekuntia riittää, mutta voit vapaasti käyttää enemmänkin halutessasi. Etsi oma tapasi tehdä tämä - meditoi - rukoile - tee affirmaatioita - paranna maailmaa fyysisellä tasolla - levitä iloa ihmisille hymylläsi - ihan miten vaan. Tai voit käyttää meidän iskulausettamme mahdollisimman suurella tunnelatauksella:

"NÄEN MAAILMAN, JOKA ON TULVILLAAN RAUHAA, ILOA, SISÄISTÄ VAURAUTTA JA YLTÄKYLLÄISYYTTÄ MINULLE JA KAIKILLE."

Muuta sanoja itsellesi sopivaksi, käytä pidempi aika päivittäin tai tee tällä tavalla. Pyri kuitenkin tekemään tästä mahdollisimman helppoa itsellesi, että jaksat tehdä sen päivittäin.

On tärkeää, että teet tämän joka päivä samaan aikaan klo 10 aamulla. Tällä tavoin voimistamme meditaatiota, kun kaikki tekevät sen yhtäaikaisesti. Lisäksi, kun meditaatiota tehdään jokaisella aikavyöhykkeellä, muutetaan maailmaa koko ajan.

Mitä menetettävää sinulla on 15 sekunnin lisäksi päivittäin? Voit laittaa vaikka herätyskellosi muistuttamaan sinua kello 9.59.

On tärkeää, että autat keräämään mahdollisimman paljon ihmisiä tekemään tätä työtä kanssamme, joten

KERROTHAN YSTÄVILLESI!

ILMOITTAUDU MUKAAN FACEBOOKISSA

Muuta kanssamme maailmaa!


Rakkaudella,
Maaret & Vesa
legacy@legacy.fi
+34 692 983 823


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873