Header image header image 2
Tapa saavuttaa henkinen, emotionaalinen, mentaalinen ja fyysinen hyvinvointi
   

Legacy on elämäntapa. Tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman montaa kehittymään siihen pisteeseen, että he voivat tietoisesti luoda omaa todellisuuttaan. Autamme ihmisiä tekemään elämästään onnellisempaa ja paranemaan sairauksista.

Keinoinamme ovat Legacy-hoito, Jooga, Elämänopastus ja Koulutus. Kaikissa näissä on sama tavoite - tehdä juuri Sinun elämästäsi elämisen arvoista ja auttaa sinua muuttamaan omaa todellisuuttasi.

Me olemme Maaret ja Vesa. Olemme energiahoitajia ja henkisiä opettajia. Olemme kehittäneet Legacy-hoidon, josta näillä sivuilla kerrotaan.

Maaretilla on kyky nähdä ihmisen sisimpään - mitä tästä voi tulla ja miten tämä voisi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Maaret on myös erittäin taitava energiahoitaja. Vesa on erittäin voimakas energiahoitaja, jolla on kyky auttaa ihmisiä saavuttamaan valaistumisen kokemuksia.

Legacyssä on kyse oman tiesi löytämisestä - elämän elämisestä täysillä, valaistumisesta ja ykseyden löytämisestä. Painotamme oman intuition ja sydämen äänen kuuntelemista ja seuraamista jokapäiväisessä elämässä. Kun ihminen seuraa sydäntään, kantaa elämä tätä vaivattomasti eteenpäin ja henkilö voi hyvin. Jos taas päättää toimia sydäntään vastaan, kohtaa vastoinkäymisiä tai sairautta elämässään.

Tavoitteemme on levittää hyvinvointia niin laajalle kuin mahdollista. Tehokkain tapa tehdä tätä on opettaa suuri joukko auttajia. Opettaminen onkin elämäntyömme - sieluntehtävämme.


TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Healing 15 seconds

PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA
Ei ole helppoa keskittyä omaan hyvinvointiisi jatkuvasti - saati sitten koko planeetan hyvinvointiin. Olemme aloittaneet menetelmän, jolla voit auttaa itseäsi ja koko maailmaa mahdollisimman vähällä vaivalla. Kutsumme sitä nimellä
PARANNA MAAILMA 15 SEKUNNISSA 

 
 

Kuutervehdys

HENKINEN KESKUS

Olemme perustamassa henkisen kehityksen keskusta.

Henkinen keskus on kaikkia henkistä kehitystä tavoittelevia ihmisiä varten, jotka etsivät omaa tietään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja harmoniaan sekä mahdollisuutta valaistumiseen. Henkinen keskus on yhteisö, jossa aikuiset ja lapset voivat kehittyä henkisten kykyjen parissa joutumatta rajoitetuksi, häirityksi tai kiusatuksi. Jokainen saa keskuksessa mahdollisuuden löytää oman potentiaalinsa ja kehittyä sen mukaisesti.

Lue lisää...

 
 
 
    (c) Legacy 2009 E-mail: legacy(at)legacy.fi Tel: +358 45 670 7501 / +34 626 862 873